Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Mijn Bijbeltekst

Wil jij ook een Bijbeltekst doorgeven? Klik dan hier.

[ 1 ]   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18  
Hans van den Hoorn uit Zutphen

Openbaring 12:1-2 1 En er verscheen een groot teken in de hemel: een vrouw, bekleed met de zon, en de maan was onder haar voeten en op haar hoofd een kroon van twaalf sterren. 2 En zij was zwanger en schreeuwde het uit in barensnood en in haar pijn om te baren.

Deze verzen lijken exact de unieke samenstand van zon, maan, sterren en planeten te beschrijven op 23 september 2017 (zoek de datum maar eens op in het programma Stellarium en kijk naar sterrenbeeld maagd). Wat zegt ons dit? Het fascineert me enorm!

Anna.Frankenhuis uit Eilat

En geen schepsel is voor Hem verborgen ,want alle dingen liggen open en ontbloot voor de ogen van Hem,voor wie wij rekenschap, hebben af te leggen.

Je hoeft je nergens druk over te maken Hij weet er van.

Teus Veldhuizen uit Renswoude Psalm 64: 10-11

De mensen zijn van ontzag vervuld en roemen wat God heeft gedaan, zij beseffen dat het zijn werk is. De rechtvaardige verblijdt zich in de HEER en zoekt bij hem zijn toevlucht. Wie oprecht van hart is, prijst zich gelukkig.

Deze tekst kreeg ik via "dagelijks woord " de dag nadat onze dochter op gebed genas. lees haar verhaal op www.agape-filia.nl en wees verbijsterd en verheug u in de Heer. En mede in haar komt uit wat in Joel 3:1-2 Daarna zal zich dit voltrekken: Ik zal mijn geest uitgieten over al wat leeft. Jullie zonen en dochters zullen profeteren, oude mensen zullen dromen dromen, en jongeren zullen visioenen zien. zelfs over slaven en slavinnen zal ik in die tijd mijn geest uitgieten.

Emmy Bouwman uit Utrecht Psalm 139

Van voor tot achter omvat U mij. Voor de leider, op naam van David. Een zangstuk. Heer, U doorgrondt mij en kent mij, U kent mijn zitten en opstaan, al van verre doorziet U mijn gedachten. Van mijn gaan en komen kent U de maat, U bent vertrouwd met al mijn gangen. Geen woord komt over mijn tong of U kent het, Heer, U kent het volkomen. Van voor tot achter omvat U mij, U hebt uw hand op mij gelegd.

De hele psalm 139 is mij dierbaar omdat het laat zien hoezeer God mij liefheeft om wie ik ben. Een trouwe en onvoorwaardelijke liefde. Niemand die zoveel van mij houdt als God.

Josephine uit Egmond aan Zee Jeremia 29: 11

Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven.

Omdat wanneer je een kind van God bent, door JC dan en je volgt Hem dan heeft God een geweldige toekomst voor je en heeft Hij voor jou het goede voor.

Wouter uit Ridderkerk Mattheus 6: 33-34

Maar zoek eerst het Koninkrijk van God en Zijn gerechtigheid, en al deze dingen zullen u erbij gegeven worden. Wees dan niet bezorgd over de dag van morgen, want de dag van morgen zal voor zichzelf zorgen; elke dag heeft genoeg aan zijn eigen kwaad.

In tijden dat het moeilijk is, of juist makkelijk kan ik mijzelf heel goed druk maken over de dag van morgen. God zegt: Maak je niet druk, maar vertrouw op mij, dan komt alles goed! Dat bemoedigt mij enorm!

Marjo Hartog uit Bunschoten Romeinen 8: 31

Als God voor je is, wie zal dan tegen je zijn.

Hoe moeilijk het soms is in je leven met God aan je zijde kom je er wel doorheen.

Eduard Kerkdijk uit Vriezenveen Romeinen 8: 37

Maar hoe zwaar het ook wordt, we zullen alle moeilijkheden overwinnen. Want God houdt van ons.

Dit was het eerste wat mijn vrouw tegenkwam in mijn portemonnee na mijn zware ongeval. Ik had dit kaartje al een tijd bij, me omdat ik de tekst pakkend vind met de tijd waarin we leven. We kunnen altijd bouwen op God!

Adriaan uit Doetinchem Romeinen 8: 38-39

Want ik ben ervan verzekerd, dat noch dood, noch leven, noch engelen, noch overheden, noch machten, noch tegenwoordige, noch toekomende dingen, noch hoogte, noch diepte, noch enig ander schepsel ons zal kunnen scheiden van de liefde van God, die is in Christus Jezus, onze Heere.

De reden voor mij om te leven uit Zijn liefde, en die door te geven aan de ander.

Eugène uit Hasselt Kolossenzen 3: 23-24

Wat u ook doet, doe het van harte, alsof het voor de Heer is en niet voor de mensen, want u weet dat u van de Heer een erfenis als beloning zult ontvangen – uw meester is Christus!

Als we hetgeen we ook doen, doen als voor de Heer zal Hij ons ervoor zegenen.

[ 1 ]   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18