Laatste nieuws

20 nov Song Casting crowns gaat viral door auto-ongeluk
17 okt Leen Koster en Wim Bevelander doen naam Lichtkring eer aan
1 okt Amy Grant werkt aan een nieuw kerstalbum
30 sep Newsboys mag grens met Canada niet over
29 sep Emotioneel moment voor Big daddy weave
28 sep Jamie Grace verkoopt instrumenten
27 sep Chris Tomlin schrijft kinderboek

Gratis Nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in en maak gelijk kans op het album 'Este momento' van Trinity.

E-mail adres:

Gospeltime Twitter

Word ook volger van Gospeltime op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste gospelnieuws. Meld je aan via de onderstaande button.

Follow gospelmuziek on Twitter

Uitzending terugluisteren

Je kunt de uitzending ook terugluisteren. Daarvoor kun je op de volgende link klikken:

Beluister nu terug

Nu luisteren

Windows
Media Player
RealPlayer

Interviews

Hillsong Worship
GtimeTV in gesprek met de bandleden van Hillsong Worship. Bekijk het interview online.
Switchfoot
GtimeTV interviewt Tim Forman van Switchfoot.
Michael W. Smith (Spirit of Christmas)
Filemon van G-time TV sprak met Michael W. Smith over zijn nieuwe album 'The Spirit of Christmas'. Aan dit album werkten onder andere Bono, Carrie Underwood, Vince Gill, Amy Grant, Lady Antebellum, Jennifer Nettles, Michael McDonald mee.
Michael W. Smith
Presentatrice Jennifer Vickery van ONE ONE 7 TV heeft een interview met Michael W. Smith over zijn nieuwste album 'Sovereign'. Het interview is opgenomen zijn eigen studio in Franklin in de Amerikaanse staat Tennessee. Michael W. Smith vertelt over het proces van teksten schrijven voor dit album en de ontwikkeling die hij als artiest doormaakt.
Natalie LaRue
Het is al tien jaar geleden dat Natalie LaRue haar laatste album uitbracht samen met haar broer Phillip LaRue. Tegenwoordig is Natalie LaRue een echtgenote en moeder van drie kinderen, Noach (7 jaar), Ella (5 jaar) en Viola 1 (jaar). Eerder dit jaar is haar eerste solo EP 'Even now' verschenen.
Owl city
Adam Young, beter bekend als Owl city, brak in 2009 door dankzij het succes van zijn single 'Fireflies'. Van zijn debuutalbum 'Ocean eyes' zijn meer dan een miljoen exemplaren verkocht, waarmee het album de platina status heeft bereikt. In de zomer van 2011 is zijn nieuwste album 'All things bright and beautiful' verschenen.
Tim Hughes
In dit interview vertelt de Engelse zanger Tim Hughes over hoe zijn nieuwste album 'Love shine through' tot stand is gekomen en over hoe hij God van dichtbij heeft ervaren tijdens het opnameproces.
Rebecca St. James
Rebecca St. James vertelt over haar verloving op eerste kerstdag 2010 en hoe zij zich voorbereid op haar huwelijk met Jacob Fink.
Point of grace
De drie dames van Point of grace hebben onlangs hun vierde kerst album 'Home for the Holidays' uitgebracht. In dit interview vertelt bandlid Leigh Cappillino hoe het album tot stand is gekomen.
Michael Tait van de Newsboys
Michael Tait vertelt in dit interview over zijn keuze om bandleider van de Newsboys te worden en over hoe hem dat bevalt.
Jaci Velasquez
In dit interview vertelt Jaci Velasquez uitgebreid over haar leven als moeder en alle zaken waar zij op dit moment mee bezig is.
Sara Groves
Sara Groves vertelt over haar nieuwe album 'Fireflies and songs'. Op dit album laat de zangeres een meer persoonlijk geluid horen en zij licht toe waarom dat zo is.
Mark Schultz
Een gesprek met Mark Schultz over zijn inzet voor The James fund, een organisatie die weeskinderen in Mexico ondersteunt. Daarnaast vertelt de zanger over zijn nieuwste album 'Come alive'.
Phillip LaRue
Een interview met Phillip LaRue over zijn eerste solo-project 'Let the road pave itself' dat onlangs is verschenen bij het label BEC Recordings. De zanger blikt terug op de totstandkoming van dit album.
Krystal Meyers
Een interview met Krystal Meyers over haar geestelijke groei en het nieuwe album 'Make some noise'.
Brooke Barrettsmith
Interview met Brooke Barrettsmith over haar leven met paniekaanvallen en hoe zij die heeft weten te overwinnen.
Hawk Nelson
Interview met bassist Daniel Brio van Hawk Nelson over het album 'Hawk Nelson...is my friend!'.
Shawn McDonald
Interview met Shawn McDonald over zijn laatste album 'Roots'.
The afters
Interview met bandlid Josh Havens van The afters over het nieuwe album 'Never going back to OK'.
Sara Groves
Interview met Sara Groves over haar nieuw album "Tell me what you know".